Bliv frivillig til events

Bliv skrevet op på listen og få mulighed for at blive frivillig til mange af de fede events, vi har i vores område.

Bag langt de fleste af de helt store events i Herning står en ordentlig gruppe frivillige, som yder en kæmpeindsats for at gennemføre eventen - og ikke mindst gøre den endnu bedre.

Som frivillig til events i Herning får du muligheden for at gøre en forskel for deltagerne, publikum og de andre frivillige, når vi holder events. Og du får med garanti en kæmpeoplevelse som en del af frivilligholdet.

De frivillige er med på første parket, når vi for eksempel afholder Giro d'Italia, EM i kortbanesvømning, EM i cykling og VM i ishockey.

Kom på listen og få tilsendt mails

Hvis du har lyst til at være en del af frivilligholdene bag de helt store events, kan du være sikker på at få besked først, når vi har brug for frivillige til events i Herning.

Du sender dit navn og mailadresse til Pia Trab Worm fra Kultur og Fritid på bekpw@herning.dk.
Du modtager så en mail hver gang, der er brug for frivillige.

Det er frivilligt at melde sig til de enkelte events og opgaver - og der er ikke krav om, at man skal deltage et bestemt antal gange.

Vi passer selvfølgelig godt på dine oplysninger, bruger dem ikke til andre formål, videregiver dem ikke til andre og du kan altid få slettet oplysningerne ved at skrive til samme mailadresse.

De frivillige bag ishockey VM 2018

Kontaktinfo

Pia Trab Worm
Projektleder og kulturkonsulent
Tlf.: 96288634
Mobil: 51189094
Send e-mail til bekpw@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.